dinsdag 2 december 2008

Eerste cyclo-cross

Bericht van Filip

Hallo iedereen,

nu eens een koureurke dat niet van de hand is van Fabrice zelf.
Intussen verblijft Fabrice al10 weken in Chambéry alwaar hij er studeert aan de universiteit.
Veertien dagen geleden was hij voor het eerst thuis voor 3 dagen en dit uiteraard om zijn 7e supportersfeest in Aarsele live te kunnen meemaken.
De zaal zat bomvol en de ambiance was er meteen met de muzikale omlijsting met op de eerste plaats een superbe Tony Cabana, vervolgens Nicky Bandera, Roswitha en Conny Brooks.
Fabrice is zijn nieuw verblijf en club Chambéry Cyclisme Formation al gewoon. De club is semi-profesioneel omlijst en bestaat uit een structuur die men in België nog niet kent. De renners verblijven in sociale appartementen tussen de andere burgers en tijdens de week dienen ze zelf voor alles in te staan en lopen school aan de universiteit van de stad.
Intussen is zijn wintertraining al twee maand bezig en deed hij vorig weekend zijn eerste cyclo cross te Saint Clair du Rhône, gelegen op anderhalf uur rijden van Chambéry. Er waren drie renners van de club aan de start en Fabrice eindigde op een 22e plaats op een vijftigtal deelnemers.

Vandaag is op de website van de club een profiel van Fabrice met foto toegevoegd, de moeite waard :
http://www.chamberycyclismeformation.com/Coureurs/2009/Fabrice-Naert.html

Wie nog wat tijd heeft: er is eveneens een film van de cyclo cross. Het was een avondwedstrijd met kunstlicht, een speciale belevenis en start lopend met fiets op de rug. Kijken kan via deze link.

Groetjes en tot de volgende

Filip Naert

Geen opmerkingen: